Zoeken

The Perfect Man

  • Cinevision.be/nl quoteert The Perfect Man met een 1/5
  • Regisseur: Mark Rosman
  • Cast: Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth
  • Genre: Romantische komedie
  • Duur: 100 minuten
  • Releasedatum: 03-08-2005
  • DVD: 08-12-2005
  • Distributeur: UPI
  • DVD: Universal Pictures
Bekijk de cover van de film "The Perfect Man"

Amper achttien jaar oud kan Hilary Duff reeds terugkijken op een carrière van slappe romantische komedies en belegen tienerfilms. Ook met ‘The Perfect Man’ voegt ze een soortgelijke productie toe aan haar weinig memorabele palmares.

Ze speelt de rol van Holly Hamilton, een maar weinig rebellerende tiener, die het beu is zich te moeten schikken naar haar moeders (Heather Locklear) liefdesescapades. Zeker wanneer haar moeder een leven leidt als een zigeunerin door na elke mislukte relatie te verhuizen naar een andere stad. Om te beletten dat haar moeder weer in haar ongeluk loopt, besluit ze een geheime aanbidder uit te vinden. Holly zorgt voor romantische brieven, leuke attenties en zelfs een hartverwarmend telefoongesprek om haar moeder goedgemutst te krijgen en ze tegelijkertijd te verhinderen op te trekken met één of andere schlemiel.

Nadat Mark Rosman eerder samenwerkte met hoofdrolspeelster Hilary Duff voor de televisieserie ‘Lizzie McGuire’ en voor de moderne sprookjesadaptatie ‘A Cinderella Story’, weet hij ook hier geen opmerkelijke acteerprestatie uit het kindsterretje te puren. ’s Mans regie is erg gelaten en ongeïnteresseerd, wat in schril contrast staat met de geforceerde hippe tienerhouding van La Duff. Het verhaal is samengetrokken uit alle mogelijke clichés en als kijker kunnen we prima de denkpistes van de protagonisten voorspellen. Maar het meest opmerkelijke aan ‘The Perfect Man’ is ongetwijfeld de grote rol van Heather Locklear, die na enige periode afwezigheid opnieuw een optreden maakt. De actrice, die vooral bekend werd door haar vertolking in de soapserie ‘Melrose Place’, beschikt echter nog steeds niet over enig acteertalent en zal wel nooit een opmerkelijke carrière uitbouwen. ‘The Perfect Man’ is - u raadde het al - te mijden als een door hondsdolheid bezeten pitbull!

Peter Janssens

© Cinevision.be/nl

   Bioscoop

   DVD/Blu-Ray