Zoeken

Win dvd's van 'It's A Sin'

Win dvd's van 'It's A Sin'
Win dvd's van 'It's A Sin'

Ritchie, Roscoe en Colin zijn jonge jongens, aanvankelijk vreemden van elkaar, die op hun 18e met veel ambities en hoop het nest verlaten richting Londen in 1981.. en recht in een epidemie terechtkomen dat het grootste deel van de wereld nog negeert.

Van dit zowel grappige, emotionele als schrijnende aidsdrama, sinds kort verkrijgbaar op dvd, mogen wij enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Uit hoeveel afleveringen bestaat de tv-reeks It’s A Sin?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Lumière
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'It's A Sin' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'It's A Sin' prijsvraag afbeelding 2