Zoeken

Win blu-ray's van 'The Comeback Trail'

Win blu-ray's van 'The Comeback Trail'
Win blu-ray's van 'The Comeback Trail'

Filmproducent Max Barber heeft, na de zoveelste flop, een enorme schuld bij crimineel Reggie Fontaine. Nu zijn leven op het spel staat, besluit Max een westernfilm te produceren met als doel de hoofdrolspeler te laten verongelukken en zo de verzekeringspremie op te strijken. Maar Duke Montana blijkt toch een stuk lastiger om te leggen dan gedacht.

Deze prettig gestoorde misdaadkomedie is tegelijk een satire op Hollywood, met grote rollen voor A-listers als Robert De Niro, Morgan Freeman en Tommy Lee Jones. Vanaf heden verkrijgbaar op blu-ray, en wij geven enkele exemplaren weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: In welke film van Luc Besson stonden Robert De Niro en Tommy Lee Jones al eerder samen op de set?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'The Comeback Trail' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'The Comeback Trail' prijsvraag afbeelding 2