Zoeken

Win dvd's van 'Adieu Les Cons'

Win dvd's van 'Adieu Les Cons'
Win dvd's van 'Adieu Les Cons'

De 43-jarige Suze Trappet ontdekt dat ze ernstig ziek is, wat haar aanspoort om op zoek te gaan naar haar kind dat ze als tiener heeft moeten opgeven. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de vijftiger JB, die met een burn-out kampt. Ook de blinde archivaris Blin gaat met hen op pad. Met z’n drieën beginnen ze aan een even spectaculaire als onwaarschijnlijke zoektocht.

Van deze fantasierijke misdaadkomedie, vanaf heden verkrijgbaar op dvd, mogen wij enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: In welke film van Paul Verhoeven kan je hoofdactrice Virginie Efira momenteel op het witte doek aan het werk zien?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Cinéart
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Adieu Les Cons' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Adieu Les Cons' prijsvraag afbeelding 2