Zoeken

Win blu-ray's van 'A Quiet Place Part II'

Win blu-ray's van 'A Quiet Place Part II'
Win blu-ray's van 'A Quiet Place Part II'

De familie Abbott heeft haar huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten de gezinsleden in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

‘A Quiet Place Part II’ gaat verder waar deel één ophield en hoewel de verrassing deels weg is, doet de film in spanning en plot niets onder voor zijn voorganger. Wij mogen enkele blu-ray’s, vanaf heden verkrijgbaar, weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Met wie is hoofdactrice Emily Blunt getrouwd, ook wel de regisseur de twee ‘A Quiet Place’-films?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'A Quiet Place Part II' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'A Quiet Place Part II' prijsvraag afbeelding 2