Zoeken

Win blu-ray's van 'Dances With Wolves'

Win blu-ray's van 'Dances With Wolves'
Win blu-ray's van 'Dances With Wolves'

Luitenant John Dunbar wordt als een held ontvangen nadat hij per ongeluk de troepen van de Union naar een overwinning heeft geleid. Hij vraagt om een positie in het westen, maar vindt daar alleen een verlaten plek. Al snel komt hij er achter dat hij toch niet alleen is.

‘Dances With Wolves’ is 31 jaar na datum nog geen spat van zijn kracht verloren en wordt met recht en reden als één van de beste westerns aller tijden beschouwd. Van dit meesterwerk, nu in een nieuw blu-ray-jasje, mogen wij enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Hoeveel Oscars won deze film?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Remain In Light
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Dances With Wolves' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Dances With Wolves' prijsvraag afbeelding 2