Zoeken

Win blu-ray's van 'Total Recall'

Win blu-ray's van 'Total Recall'
Win blu-ray's van 'Total Recall'

Bouwvakker Douglas Quaid kan zijn droom, een reis naar Mars, niet betalen. Hij besluit in plaats hiervan een virtuele vakantie in z’n hersenen te laten implanteren. Dit gaat echter fout: Quaid herinnert zich dat hij een geheim agent is. Hij reist naar Mars af om de rebellen aldaar te helpen. Of zijn al de dingen die hij meemaakt onderdeel van z’n geïmplanteerde vakantie?

De sciencefictioncultklassieker ‘Total Recall’ was vorig jaar in een sublieme digitaal gerestaureerde 4K-versie opnieuw in de Belgische bioscopen te bewonderen en vanaf heden is deze opgepoetste parel ook op blu-ray verkrijgbaar. Wij geven er enkele weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de auteur van het kortverhaal, waarop deze film is gebaseerd?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Lumière
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Total Recall' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Total Recall' prijsvraag afbeelding 2