Zoeken

Win blu-ray's van 'Honest Thief'

Win blu-ray's van 'Honest Thief'
Win blu-ray's van 'Honest Thief'

Tom is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie op leugens gebaseerd is en besluit zichzelf aan te geven. Wanneer hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij echter vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens en Hall op onderzoek uit, maar zij hebben zo hun eigen agenda.

‘Honest Thief’ leunt eerder aan bij seventiesachtervolgingsthrillers dan bij Neesons ‘Taken’-huisgerief en weet netjes Neesons karakterkop te mixen met een paar potentie actiescènes. Vanaf heden verkrijgbaar op blu-ray en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de regisseur van deze film?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Honest Thief' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Honest Thief' prijsvraag afbeelding 2