Zoeken

Win dvd's van 'Freaky'

Win dvd's van 'Freaky'
Win dvd's van 'Freaky'

In deze spannende thriller van producent Jason Blum wisselt high school girl Millie van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher. Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat.

‘Freaky’, de nieuwste film van de regisseur van het al even geinige ‘Happy Death Day’, is zowel een spannende genrefilm als een leuke jaren ’80-pastiche. Wij mogen van deze grappige horrorprent enkele dvd’s, vanaf heden verkrijgbaar, weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Welke actrice kruipt in de huid van Millie?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Freaky' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Freaky' prijsvraag afbeelding 2