Zoeken

Win blu-ray's van 'Wrong Turn'

Win blu-ray's van 'Wrong Turn'
Win blu-ray's van 'Wrong Turn'

In de bloedstollende horrorfilm ‘Wrong Turn’ lopen zes vrienden een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en worden ze geconfronteerd met The Foundation: een vijandige gemeenschap die in het bosgebied leeft en er alles aan doet om hun bestaan te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs als ze daarvoor moeten doden.

‘Wrong Turn’ is een frisse reboot van de gelijknamige horrorprent uit 2003 en heeft met Matthew Modine alvast een interessante naam op de affiche. Liefhebbers van het genre zullen gretig smullen van deze film, die vanaf heden op blu-ray verkrijgbaar is en waarvan wij enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de regisseur van deze film?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Wrong Turn' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Wrong Turn' prijsvraag afbeelding 2