Zoeken

Win blu-ray's van 'Nobody'

Win blu-ray's van 'Nobody'
Win blu-ray's van 'Nobody'

Hutch is een nobody. Als vader en echtgenoot wordt hij onderschat en als vanzelfsprekend beschouwd. Hij incasseert de tegenslagen des levens zonder zich te verzetten. Maar wanneer inbrekers met het favoriete armbandje van zijn dochtertje aan de haal gaan, ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt. Wat gebeurt er wanneer een nobody eindelijk wat terugdoet?

In ‘Nobody’, een even hectische als hilarische rollercoaster van een film, ontpopt Hutch zich van een brave burger tot een meedogenloze wraakengel. De scenarist van John Wick schrijft Bob Odenkirk een rol, waarin hij zich ontwikkelt tot nooit vertoonde actieheld. Van deze prettig gestoorde topfilm, vanaf heden op blu-ray, mogen wij enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Hoofdacteur Bob Odenkirk is momenteel onsterfelijk in de tv-reeks ‘Better Call Saul’, maar in welke serie dook het personage Saul Goodman voor het eerst op?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Nobody' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Nobody' prijsvraag afbeelding 2