Zoeken

Win blu-ray's van 'Snake Eyes'

Win blu-ray's van 'Snake Eyes'
Win blu-ray's van 'Snake Eyes'

In ‘Snake Eyes: G.I. Joe Origins’ kruipt Henry Golding in de huid van Snake Eyes, een strijder die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd Arashikage nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered. Als geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld.

‘Snake Eyes’ is een spectaculaire actiefilm die inkijk biedt in de ontstaansgeschiedenis van één van de meest populaire figuren uit de G.I. Joe-franchise. Henry Golding is uitstekend in de hoofdrol. Wij mogen van de blu-ray, vanaf heden verkrijgbaar, enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie vertolkte de rol van de volwassen Snake Eyes in de G.I. Joe-film ‘The Rise Of Cobra’?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Snake Eyes' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Snake Eyes' prijsvraag afbeelding 2