Zoeken

Win blu-ray's van 'Fast & Furious 9'

Win blu-ray's van 'Fast & Furious 9'
Win blu-ray's van 'Fast & Furious 9'

Dominic Toretto en Letty dachten hun gevaarlijke verleden achter hen te kunnen laten. Als plotseling Doms broer Jakob opduikt, moeten zij weer in actie komen. De crew komt samen om een oude rekening te vereffenen en het diabolische plan van een oude bekende te stoppen om hun familie te beschermen.

Justin Lin keert terug als regisseur voor alweer het negende deel uit deze spectaculaire franchise. Ook op deze blu-ray: de director’s cut met extra lange actiescènes. Wij geven enkele exemplaren weg van deze actieknaller. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Hoeveel Fast & Furious-films (van de reeks van 9) werden geregisseerd door Justin Lin?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Fast & Furious 9' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Fast & Furious 9' prijsvraag afbeelding 2