Zoeken

Win blu-ray's van 'Voyagers'

Win blu-ray's van 'Voyagers'
Win blu-ray's van 'Voyagers'

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dokter Richard de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher en Zack ontdekken dat ze worden gedrogeerd, roepen ze op tot rebellie. Wanneer Richard vervolgens op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos.

‘Voyagers’ is een spannende sciencefictionthriller, die kan terugvallen op een getalenteerde cast van jonge talenten, aangevoerd door Fionn Whitehead, Tye Sheridan en Lily-Rose Depp. Vanaf heden verkrijgbaar op Blu-ray mogen wij enkele exemplaren weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de moeder van Lily-Rose Depp?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Remain In Light
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Voyagers' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Voyagers' prijsvraag afbeelding 2