Zoeken

Win dvd's van 'Lola Vers La Mer'

Win dvd's van 'Lola Vers La Mer'
Win dvd's van 'Lola Vers La Mer'

Wanneer Lola – een 18-jarige transgender vrouw – eindelijk kan geopereerd worden, sterft haar moeder, die haar financieel zou ondersteunen. Om haar laatste wens te respecteren, reizen Lola en haar vader samen naar de Belgische kust, al hebben ze elkaar al twee jaar niet gezien en staan ze lijnrecht tegenover elkaar.

Een doorwinterd kijker weet dat de reis van de twee hoofdpersonages in ‘Lola Vers La Mer’ anders zal uitdraaien dan verwacht. Het resultaat is een meeslepende en pakkende film, die kan bogen op trefzekere vertolkingen. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de regisseur van ‘Lola Vers La Mer’?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Lumière
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Lola Vers La Mer' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Lola Vers La Mer' prijsvraag afbeelding 2