Zoeken

Win blu-ray's van 'Old'

Win blu-ray's van 'Old'
Win blu-ray's van 'Old'

Een gezin ontdekt tijdens hun tropische vakantie dat het afgelegen strand waar ze zich bevinden ervoor zorgt dat ze op mysterieuze wijze snel verouderen... ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag.

Visionair filmmaker M. Night Shyamalan blijft ook in zijn nieuwste worp trouw aan zijn suspensedada’s. Dan weet je dat je een nagelbijtende zit te wachten staat, die op het einde nog een leuke twist in de mouw verstopt heeft. Dit staaltje vakwerk is vanaf heden verkrijgbaar op Blu-ray en wij geven enkele exemplaren weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat was de titel van de vorige film van M. Night Shyamalan?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Old' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Old' prijsvraag afbeelding 2