Zoeken

Win dvd's van 'Blackbird'

Win dvd's van 'Blackbird'
Win dvd's van 'Blackbird'

Lily is terminaal ziek. Na haar opties te hebben overwogen, besluit zij haar leven te willen beëindigen, met steun van echtgenoot Paul. Ze vraagt haar geliefde familie om nog eenmaal bijeen te komen voor haar afscheid. Maar al snel komt een onopgelost conflict tussen haar dochters, Jennifer en Anna bovendrijven.

Het perfecte spel van de sublieme cast maakt van ‘Blackbird’ een tot nadenken stemmend familiedrama over het leven gedurende momenten van afscheid en verlies. ‘Blackbird’ is een remake van de Scandinavische film ‘Silent Hearts’ en de typische fijne mix tussen drama en wrange humor werkt ook prima in het Engels. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie vertolkt in Blackbird de rol van dochter Jennifer?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Blackbird' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Blackbird' prijsvraag afbeelding 2