Zoeken

Win blu-ray's van 'The Purge Collection'

Win blu-ray's van 'The Purge Collection'
Win blu-ray's van 'The Purge Collection'

“Stel dat je, één nacht per jaar, ongestraft zou kunnen wegkomen met het plegen van een misdaad, wat zou je dan doen?” In het welvarende Amerika van de nabije toekomst heeft de overheid een jaarlijkse periode ingelast waarin elke vorm van criminaliteit, moord incluis, 12 uur lang ongestraft blijft: The Purge.

Deze spannende horrorreeks bestaat intussen uit vijf delen – ‘The Forever Purge’ verscheen onlangs ook apart op dvd en Blu-ray – en wij mogen een Blu-ray-box weggeven met daarin al deze delen. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat is de ondertitel van de derde film uit de reeks?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'The Purge Collection' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'The Purge Collection' prijsvraag afbeelding 2