Zoeken

Win blu-ray's van 'Zack Snyder's Justice League Trilogy' en 'Kong: Double Pack'

Win blu-ray's van 'Zack Snyder's Justice League Trilogy' en 'Kong: Double Pack'
Win blu-ray's van 'Zack Snyder's Justice League Trilogy' en 'Kong: Double Pack'

Het is weer cadeautjestijd, dus mogen wij enkele leuke Blu-ray-boxsets weggeven.

Fans van de grimmigere superheldencinema kunnen zich laven aan ‘Zack Snyder’s Justice League Trilogy’, waarin ‘Man Of Steel’, ‘Batman V Superman: Dawn Of Justice’ en ‘Justice League’ in de versie van Snyder hemzelf huizen. Of anders gezegd: de avonturen van onder meer Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman en nog vele anderen.

Liefhebbers van de betere rampen/monstercinema worden bediend met de ‘Kong: Double Pack’, waarin het geweldige ‘Kong: Skull Island’ en de epische kamp ‘Godzilla Vs. Kong’ gehuld zitten.

Wij geven van elk een box weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar en zet er ook bij naar welke box je voorkeur uitgaat.

Vraag 1: Wie vertolkt de rol van Superman in de trilogie van Zack Snyder?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Warner HV
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Zack Snyder's Justice League Trilogy' en 'Kong: Double Pack' prijsvraag afbeelding 1