Zoeken

Win blu-ray's van 'Drunk'

Win blu-ray's van 'Drunk'
Win blu-ray's van 'Drunk'

Het was de Noorse psychiater en psychotherapeut Finn Skarde-Rud die met de boude stelling voor de dag kwam dat de mens eigenlijk wordt geboren met te weinig alcohol in het bloed. Een gemiddelde van 0,5 promille zou de prestaties verbeteren en helpen om continu gelukzaligheid te ervaren. Over gratis sectorreclame gesproken. Vier docenten aan een middelbare school vatten het plan op om die theorie eens uit te testen.

‘Drunk’ eindigt niet met een kaakslag, maar met een ode aan het leven. Of het een dronken of nuchtere ode is, moet iedereen maar voor zichzelf uitmaken. Feit is dat Vinterberg een fijne film heeft afgeleverd en dat Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe en Magnus Millang uitstekend werk leveren als het kwartet drinkebroers. Wij geven enkele Blu-ray’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Hoeveel Oscars won Drunk?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
September Film
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Drunk' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Drunk' prijsvraag afbeelding 2