Zoeken

Win dvd's van 'Petite Maman'

Win dvd's van 'Petite Maman'
Win dvd's van 'Petite Maman'

De kleine Nelly logeert een paar dagen met haar moeder en vader in het huis van haar pas overleden oma die in een woonzorgcentrum verbleef. Terwijl haar ouders het huis leeghalen ziet Nelly zich geconfronteerd met het stille verdriet van haar moeder. In het bos achter het huis ontmoet Nelly tijdens het spelen leeftijdsgenootje Marion. De twee klikken met elkaar en Nelly voelt direct dat de kleine Marion eigenlijk gewoon haar jonge moeder is.

Sciamma gaat niet voor zware dramatische scenarioplooien, maar voor een licht-filosofische aanzet tot een zachtsluimerend ontroerende blik op de relatie tussen een moeder en een dochter. Een realistische sprookjessfeer maakt van 'Petite Maman' een kleine brok in de keel-film. Wij geven enkele dvd's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat was de titel van de vorige film van Céline Sciamma?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Cinéart
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Petite Maman' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Petite Maman' prijsvraag afbeelding 2