Zoeken

Win dvd's van 'Un Triomphe'

Win dvd's van 'Un Triomphe'
Win dvd's van 'Un Triomphe'

Om de eindjes aan elkaar te knopen zet de werkloze acteur Étienne een theaterworkshop op in de gevangenis. Verrast door het daar aanwezige talent besluit hij met hen Samuel Becketts beroemde toneelstuk ‘Wachten Op Godot’ op te voeren. De mannen slagen erin zich het stuk al snel eigen te maken en tussen hen en Étienne groeit een unieke relatie.

Zo begint een triomfantelijke tournee buiten de gevangenis, die elke terugkeer achter de tralies pijnlijker maakt dan de vorige. Het ontroerende ‘Un Triomphe’ vertelt dit op feiten gebaseerde verhaal met veel respect voor zijn personages. In de hoofdrol schittert Kad Merad. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de regisseur van deze film?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Remain In Light
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Un Triomphe' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Un Triomphe' prijsvraag afbeelding 2