Zoeken

Win 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank'-blu-ray's

Win 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank'-blu-ray's
Win 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank'-blu-ray's

Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

De allereerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank, geregisseerd door Ben Sombogaart (‘De Tweeling’, ‘De Storm’) vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar en haar bijzondere vriendschap met Anne Frank. Een aangrijpend en tijdloos verhaal. Wij geven enkele Blu-ray’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: In welk jaar liet Anne Frank het leven?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank'-blu-ray's prijsvraag afbeelding 1 Win 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank'-blu-ray's prijsvraag afbeelding 2