Zoeken

Win blu-ray's van 'Basic Instinct'

Win blu-ray's van 'Basic Instinct'
Win blu-ray's van 'Basic Instinct'

Nick Curran onderzoekt de bloedige moord op een popster in LA. Hoofdverdachte is de vriendin van de zanger, Catherine Tramell, mystery thriller-schrijfster. Curran ondervraagt en raakt, niet zonder kleerscheuren, verstrikt in de manipulaties van de hyperintelligente verleidster Tramell.

‘Basic Instinct’ geldt als de spraakmakendste neo-noir titel van de jaren negentig. Spraakmakend, vanwege Verhoevens onbekommerde, expliciete weergave van seks – voor puriteins Amerika nog altijd schokkend – en de vermeend misogyne en LHBT-vijandige ondertoon, waartegen krachtig protest werd geuit. Van deze geremasterde klassieker mogen wij enkele Blu-ray’s weggeven.

Vraag 1: Wie componeerde de iconische filmmuziek?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Lumière
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Basic Instinct' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Basic Instinct' prijsvraag afbeelding 2