Zoeken

Win blu-ray's van 'Rookie'

Win blu-ray's van 'Rookie'
Win blu-ray's van 'Rookie'

Rookie volgt het verhaal van een jonge ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder. Elke race zet hij zijn leven op het spel, niet voor geld maar voor de kicks, het respect en de roem. Zijn wereld stort onverwachts in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Hij slaagt er niet in dit nieuwe leven te aanvaarden en zoekt steun om een frisse start te nemen bij zijn schoonzus Vero en haar zoon Charlie. Maar de roep van adrenalinekicks steekt al snel weer de kop op.

‘Rookie’ is een Vlaams drama, dat spectaculaire racescènes afwisselt met rauwe emoties. Matteo Simoni en Veerle Baetens staan voor het eerst in tien jaar weer op een filmset. Wij mogen van deze topper enkele Blu-ray’s weggeven.

Vraag 1: Wat is de naam van het door Matteo Simoni vertolkte personage?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Rookie' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Rookie' prijsvraag afbeelding 2