Zoeken

Win dvd's van 'Un Monde'

Win dvd's van 'Un Monde'
Win dvd's van 'Un Monde'

Wanneer Nora naar het eerste leerjaar gaat, ziet ze dat haar grote broer Abel op de speelplaats wordt lastiggevallen. Terwijl haar vader wil dat ze spreekt, wil haar broer dat ze zwijgt. Nora hoopt vooral nieuwe vrienden te maken, waardoor ze voor een verscheurende keuze staat.

‘Un Monde’ is een meeslepende duik in het niet zo onschuldige leven op school, de speelplaats als een wereld op zichzelf. Een wereld die je gerust een jungle mag noemen. Regisseuse Laura Wandel wist internationaal op heel wat bijval te rekenen met haar langspeeldebuut. Wij geven enkele dvd’s weg.

Vraag 1: Wat is de naam van de getalenteerde kindactrice die Nora speelt?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?

Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Lumière
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Un Monde' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Un Monde' prijsvraag afbeelding 2