Zoeken

Win dvd's van 'Red Sandra'

Win dvd's van 'Red Sandra'
Win dvd's van 'Red Sandra'

‘Red Sandra’ vertelt het waargebeurde verhaal van de Belgische familie Massart. William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun dochtertje Sandra lijdt aan de zeldzame spierziekte MLD. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het gezin stort in elkaar, maar de vader weigert de hoop op te geven.

‘Red Sandra’ toont de verbeten strijd tegen de farmaceutische industrie, waarop vader William zich smijt. Jan Verheyen en Lien Willaert regisseren het met de juiste mix van emotie en waarachtigheid en Sven De Ridder is solide in de hoofdrol. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat is de naam van de actrice die Sandra vertolkt?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Red Sandra' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Red Sandra' prijsvraag afbeelding 2