Zoeken

Win dvd's van 'The Voice Of Love'

Win dvd's van 'The Voice Of Love'
Win dvd's van 'The Voice Of Love'

Aline is het veertiende kind in het gezin Dieu. Als haar ouders ontdekken dat het meisje een gouden stem heeft, zet de hele familie zich in om haar talent aan de wereld te laten horen. Maar hoe komt een eenvoudig plattelandsmeisje uit Franstalig Canada verder? Een afspraak met producent Guy-Claude blijkt wat ze beiden nodig hebben. Samen kunnen ze met moed, geduld en liefde de wereld aan.

‘The Voice Of Love’ is vrij geïnspireerd op het leven van Céline Dion: regisseur en actrice Valérie Lemercier maakte een ode aan het leven en de liefde van de Canadese superster. Lemercier gebruikt op een slimme manier de ruimte die het hoofdpersonage haar biedt om een hartverwarmend en hilarisch verhaal te vertellen.

Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie vertolkt de rol van Aline?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Cinéart
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'The Voice Of Love' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'The Voice Of Love' prijsvraag afbeelding 2