Zoeken

Win dvd's van 'Kom Hier Dat Ik U Kus'

Win dvd's van 'Kom Hier Dat Ik U Kus'
Win dvd's van 'Kom Hier Dat Ik U Kus'

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf.

Tanya Zabarylo is heel sterk in de centrale rol van Mona: ze bijt zich heel genuanceerd vast in haar personage en houdt de op de loer liggende melo in dit karakterdrama netjes op afstand. Ook de rest van de cast acteert trouwens uitstekend. ‘Kom Hier Dat Ik U Kus’ is Benelux-cinema op zijn best. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie vertolkt de rol van Mona’s vader?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
September Film
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Kom Hier Dat Ik U Kus' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Kom Hier Dat Ik U Kus' prijsvraag afbeelding 2