Zoeken

Win dvd's van 'House Of Gucci'

Win dvd's van 'House Of Gucci'
Win dvd's van 'House Of Gucci'

Wanneer Patrizia Reggiani, een buitenstaander van bescheiden komaf, met een Gucci trouwt, zet ze met haar ongebreidelde ambitie de nalatenschap van de familie op losse schroeven. Zo ontketent ze een neerwaartse spiraal van verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk... moord.

De ondertitel van de bestseller van Sara Gay Forden, waarbij ‘House Of Gucci’ de mosterd haalde, luidt ‘A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed’, dus dan weet je dat alle componenten voor een burleske opera of Shakespeariaanse tragedie aanwezig zijn. Scott kan hiervoor terugvallen op een absolute topcast. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie vertolkt de rol van Aldo Gucci?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'House Of Gucci' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'House Of Gucci' prijsvraag afbeelding 2