Zoeken

Win Blu-ray's van 'Bittersweet Sixteen'

Win Blu-ray's van 'Bittersweet Sixteen'
Win Blu-ray's van 'Bittersweet Sixteen'

De 15-jarige Lotte kijkt enorm uit naar haar 16e verjaardag. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug en een toxische relatie met Astrid, het mooiste meisje van de klas, beschadigde haar zelfbeeld. Op het thuisfront is er ook een verrassende wending: haar ouders gaan uit elkaar. Hormonen razen door de puberlichamen en dagen worden gekleurd door ontluikende liefdes, de lastige maar mooie zoektocht naar seksuele identiteit en de twijfels die alleen pubers kunnen invullen...

‘Bittersweet Sixteen’ is het sympathieke debuut van Anna Verheyen, dochter van Jan en Lien Willaert, die allemaal samen plaatsnamen in de regiesofa. Het resultaat is een sympathieke coming of age-film, die met beide voeten in het nu staat. Wij geven enkele Blu-ray’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie vertolkt de rol van Lotte?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win Blu-ray's van 'Bittersweet Sixteen' prijsvraag afbeelding 1 Win Blu-ray's van 'Bittersweet Sixteen' prijsvraag afbeelding 2