Zoeken

Win Blu-ray's van 'Scream'

Win Blu-ray's van 'Scream'
Win Blu-ray's van 'Scream'

Vijfentwintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een serie gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter het ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette keren terug in hun iconische rollen. Naast hen zijn er rollen voor o.a. Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar. Het vijfde deel van ‘Scream’ is alweer een voltreffer van formaat, en zo mogelijk de beste aflevering uit de franchise sinds het origineel. Wij geven enkele Blu-ray's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat is de naam van het door Neve Campbell vertolkte personage?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win Blu-ray's van 'Scream' prijsvraag afbeelding 1 Win Blu-ray's van 'Scream' prijsvraag afbeelding 2