Zoeken

Win blu-ray's van 'Love And Monsters'

Win blu-ray's van 'Love And Monsters'
Win blu-ray's van 'Love And Monsters'

In deze komische en frisse avonturenfilm verlaat Joel zeven jaar na de monsterapocalyps voor het eerst zijn ondergrondse bunker. Zijn high school sweetheart Aimee blijkt namelijk slechts 100 kilometer verderop te wonen. Om bij het meisje van zijn dromen te zijn, wordt Joel gedwongen om de held in zichzelf naar boven te halen en het - door monsters geplaagde - landschap te doorkruizen. Met alle gevolgen van dien.

'Love And Monsters' is een geestige mix van horror, comedy en romantiek. Met jonge adonis Dylan O'Brien heeft deze film alvast de ideale hoofdrolspeler. Wij geven enkele Blu-ray's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Uit welke young adult-trilogie is Dylan O'Brien het meest bekend?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Love And Monsters' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Love And Monsters' prijsvraag afbeelding 2