Zoeken

Win 'Licorice Pizza'-dvd's

Win 'Licorice Pizza'-dvd's
Win 'Licorice Pizza'-dvd's

‘Licorice Pizza’ vertelt het verhaal van Alana Kane en Gary Valentine, die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. De film volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

De nieuwste film van Paul Thomas Anderson is één van de beste films van dit filmjaar. Anderson keert terug naar zijn San Fernando Valley voor een prent die baadt in de sfeer van de betere Cameron Crowe. Met een wonderlijke cast en een heerlijke 70s feel kan je niet anders dan meegesleept worden door de melancholie. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Hoofdactrice Alana is in de eerste plaats bekend als zangeres. Van welke band maakt zij deel uit?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win 'Licorice Pizza'-dvd's prijsvraag afbeelding 1 Win 'Licorice Pizza'-dvd's prijsvraag afbeelding 2