Zoeken

Win blu-ray's van 'Without Remorse'

Win blu-ray's van 'Without Remorse'
Win blu-ray's van 'Without Remorse'

Actieheld en Navy Seal John Kelly verandert voor altijd nadat hij een internationaal complot blootlegt. Hij moet zijn vijanden te lijf gaan, wil hij het noodlot nog afwenden. Maar als John maar één ding kan redden, kiest hij dan voor zijn eer of voor zijn land?

'Without Remorse' is geregisseerd door Stefano Sollima. Michael B. Jordan schittert in deze must-see thriller gebaseerd op Tom Clancy's bestseller. Wij mogen van deze spannende prent enkele Blu-ray's weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Welk Tom Clancy-personage werd onder meer al vertolkt door Alec Baldwin, Harrison Ford en Ben Affleck?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Without Remorse' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Without Remorse' prijsvraag afbeelding 2