Zoeken

Win blu-ray's van 'Flag Day'

Win blu-ray's van 'Flag Day'
Win blu-ray's van 'Flag Day'

Journaliste Jennifer worstelt al haar hele leven met de duistere erfenis van haar vader John Vogel. Ondanks dat John een liefhebbende en charismatische man is, gelooft hij dat de wereld corrupt is en dat je corrupt moet zijn om te kunnen overleven. Als berucht crimineel beraamt hij moorden, bedriegt, brandt gebouwen af en weet hij uiteindelijk 20 miljoen te verdoezelen. John laat zijn volwassen dochter achter, terwijl zij geen idee heeft wat er van hem is geworden.

Dat Sean Penn telkens hij zijn regiepet opzet zijn voorliefde voor Amerikaanse cinema uit de jaren zeventig toont is geweten bij iedereen die 's mans regiecarrière van nabij volgt. Cinema zonder franjes waarin hij de kracht van verhalende filmmakers koppelt aan meer karakteromarmende sfeercomponenten. Zo ook in deze ‘Flag Day’, waarvan wij enkele Blu-ray’s weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat is debuutfilm van Sean Penn als regisseur?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Remain In Light
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Flag Day' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Flag Day' prijsvraag afbeelding 2