Zoeken

Win blu-ray's van 'The Auschwitz Report'

Win blu-ray's van 'The Auschwitz Report'
Win blu-ray's van 'The Auschwitz Report'

'The Auschwitz Report' brengt in de eerste plaats het verhaal van Wetzler en Vrba: de voorbereiding van hun ontsnapping en hun eigenlijke vlucht nemen het gros van de speelduur in.

Regisseur/coscenarist Peter Bebjak kiest niet voor de gemakkelijkste of meest voor de hand liggende weg: zijn film is geen heroïsch Hollywoodspektakel dat herinneringen oproept aan 'The Great Escape' of andere escapismetitels met conquering heroes. Bebjak laat je de gruwel voelen met minimalistische accenten en naar de strot vliegende details. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Uit welk land is deze film afkosmtig? Hij werd voor dat land ook ingezonden naar de Oscars.

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'The Auschwitz Report' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'The Auschwitz Report' prijsvraag afbeelding 2