Zoeken

Win dvd's van 'Dog'

Win dvd's van 'Dog'
Win dvd's van 'Dog'

‘Dog’ vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Dit lijkt een simpele taak maar tijdens hun reis langs de Pacifische kust, drijft Lulu’s onhandelbare gedrag Briggs tot het uiterste.

‘Dog’ is het regiedebuut van Channing Tatum, met hoofdrollen van Channing Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Qórianka Kilcher en Ethan Suplee. Het resultaat is een soms grappige, dan weer aandoenlijke, maar altijd hartverwarmende film die iedereen met een zwak voor trouwe viervoeters gezien moet hebben. Wij even enkele dvd's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat is de naam van het personage van Channing Tatum?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
WW Entertainment
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Dog' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Dog' prijsvraag afbeelding 2