Zoeken

Win dvd's van 'Les Olympiades'

Win dvd's van 'Les Olympiades'
Win dvd's van 'Les Olympiades'

In Les Olympiades, een wijk in het 13e arrondissement van Parijs, ontmoeten we drie jonge vrouwen en een man. Emilie leert Camille kennen als ze op zoek moet naar een nieuwe huisgenoot. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en worden meer dan vrienden. Nora is de vriendin van Camille, maar heeft moeite met intimiteit en voelt zich meer op haar gemak bij Amber Sweet die ze online heeft leren kennen. De jongeren ontdekken dat vriendschap en liefhebben dichter bij elkaar liggen dan ooit.

‘Les Olympiades’ is lichtvoetig, speels, amusant, sexy en een tikkeltje wispelturig – net zoals de amoureuze besognes van de Parijse millennials – maar snijdt een pak dieper dan je aanvankelijk zou vermoeden. Of hoe een ogenschijnlijk tussendoortje op Audiards palmares stiekem één van zijn allerbeste films blijkt. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat was de vorige film van Jacques Audiard, waarvoor hij het buiten zijn eigen landgrenzen ging zoeken?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Cinéart
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Les Olympiades' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Les Olympiades' prijsvraag afbeelding 2