Zoeken

Win blu-ray's van 'Moonfall'

Win blu-ray's van 'Moonfall'
Win blu-ray's van 'Moonfall'

Ex-astronaut Patrick Wilson, zijn voormalige chef Halle Berry en complottheorieaanhanger John Bradley zien zich genoodzaakt om naar de maan te vliegen om te vermijden dat de aarde ten onder gaat. De maan is immers uit balans geraakt en door die koersverandering is een botsing met onze planeet bijna onvermijdelijk. Tenzij dit drietal de maan terug in zijn eigen orbit krijgt.

Emmerich grijpt terug naar een plotscharnier van zijn eerste grote budget-film van begin de jaren negentig. Toen toonde hij in ‘Stargate’ hoe de piramides in Egypte door buitenaardse wezens waren ontworpen. In ‘Moonfall’ is het de maan die door bezoekers met buitenaardse technologie in elkaar is geflanst. Van dit ruimtespektakel geven wij enkele Blu-ray’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: In welke film van Roland Emmerich spelen Jake Gyllenhaal en Dennis Quaid de hoofdrollen?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen