Zoeken

Win dvd's van 'Animals'

Win dvd's van 'Animals'
Win dvd's van 'Animals'

‘Animals’ is een deels vrije/deels getrouwe reconstructie van de moord op de dertiger Ihsane Jarfi in Luik in april 2012. Die werd omwille van zijn homoseksuele geaardheid gefolterd en vermoord door vier mannen. Over die moord maakte theatermaker Milo Rau eind 2018 al een toneelstuk. Yadir veranderde de namen van de betrokkenen en kleurde het personage van Jarfi (in de film heet hij Brahim) vrij in.

Hoe ver kan je gaan in het filmisch tonen van geweld? En waar ligt de grens tussen (bewuste) exploitatie en het droog weergeven van feiten? ‘Animals’ vertoont zonder franje walgelijk geweld dat wraakroepend is, maar zorgt daarnaast ook voor een mentale uppercut. Van deze beenharde film geven wij enkele dvd's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de regisseur van deze film?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Cinéart
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Animals' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Animals' prijsvraag afbeelding 2