Zoeken

Win blu-ray's van 'Jurassic World: Dominion'

Win blu-ray's van 'Jurassic World: Dominion'
Win blu-ray's van 'Jurassic World: Dominion'

'Dominion' speelt zich vier jaar na 'Fallen Kingdom' af en de dino’s leven in het wild of gedomesticeerd samen met de mensen. Bryce Dallas Howard en Chris Pratt hebben zich ergens op de verre boerenbuiten teruggetrokken met hun geadopteerde kloondochter - check 'Fallen Kingdom' voor de details - en strijden voor het welzijn van de dino’s. Wie dat ogenschijnlijk ook doet is het overheidsbedrijf Biosyn Genetics, dat in de Italiaanse Dolomieten een dinosaurusretraite heeft ingericht.

‘Dominion’ ruilt finesse grotendeels in voor grootschalig vermaak, maar bespaart tegelijkertijd niet op de omkaderende mens vs.-natuur-textuur die al van in het prille begin van de reeks aanwezig was. Applaus en handgeklap dus voor deze entertainende amusegueleosaurus. Goed nieuws voor de fans: op deze Blu-ray uitgave staat naast de bioscoopversie van 146 minuten ook nog een extended edition van 160 minuten. Wij geven er enkele exemplaren van weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat is de naam van het door Jeff Goldblum vertolkte personage?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Jurassic World: Dominion' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Jurassic World: Dominion' prijsvraag afbeelding 2