Zoeken

Win blu-ray's van 'H4Z4RD'

Win blu-ray's van 'H4Z4RD'
Win blu-ray's van 'H4Z4RD'

Noah houdt zielsveel van zijn vriendin Lea en hun dochtertje Zita, maar minstens zo veel van zijn extreem gepimpte auto. Wanneer zijn neef hem een schijnbaar eenvoudige klus als chauffeur aanbiedt, ontaardt dit in een zenuwslopende race door Antwerpen. Al snel blijkt dat het niet anders kan of deze rit gaat fataal aflopen ... voor Noah, zijn gezin of zijn geliefde auto.

Rebels of puberaal? De grens is dun in 'H4Z4RD', een actiekomedie die in een rotvaart voorbijraast. Jonas Govaerts’ langspeelopvolger van 'Welp' tapt niet uit een horrorvat maar uit dat van de bewust politiek incorrecte actiefilm. Een die DNA deelt met de waanzin van Oosterse genre-exploten of de onderkoelde humor van Scandinavische. Wij mogen van deze genrehit enkele Blu-ray’s weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie is de regisseur van ‘H4Z4RD’?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'H4Z4RD' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'H4Z4RD' prijsvraag afbeelding 2