Zoeken

Win blu-ray's van 'The Contractor'

Win blu-ray's van 'The Contractor'
Win blu-ray's van 'The Contractor'

James Harper tekent een contract bij een geheime paramilitaire organisatie nadat hij onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen. Hij krijgt de opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken in Polen, maar wanneer zijn team wordt uitgeschakeld moet hij vechten voor zijn leven in een klopjacht die hem doorheen Oost-Europa jaagt. Koste wat het kost probeert Reed naar huis terug te keren zodat hij kan uitzoeken wie hem en zijn crew heeft verraden.

'The Contractor' is een spannende actiethriller van de hand van regisseur Tarik Saleh. Denk aan Jason Bourne, maar dan in een terreurthrillercontext. Liefhebbers van het genre kunnen meedingen naar één van de Blu-ray's, die we weggeven. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Regisseur Tarik Salh heeft op dit moment een film in de zalen draaien, welke?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Remain In Light
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'The Contractor' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'The Contractor' prijsvraag afbeelding 2