Zoeken

Win dvd's van 'The Black Phone'

Win dvd's van 'The Black Phone'
Win dvd's van 'The Black Phone'

Finney Shaw, een verlegen, maar slimme 13-jarige jongen, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar en opgesloten in een geluiddichte kelder waar schreeuwen weinig zin heeft. Wanneer een losgekoppelde telefoon aan de muur begint te rinkelen, ontdekt Finney dat hij de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar kan horen. En ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat wat er met hen is gebeurd, niet ook met Finney zal gebeuren...

De Oscargenomineerde Ethan Hawke speelt de meest verontrustende rol van zijn carrière in deze nieuwe psychologische thriller van Blumhouse. Onder regie van Scott 'Sinister' Derrickson is 'The Black Phone' één van de verrassendste horrorfilms van het jaar. Wij geven enkele dvd's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wat is de voornaam van de eveneens acterende dochter van Ethan, bekend uit o.a. 'Stranger Things'?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'The Black Phone' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'The Black Phone' prijsvraag afbeelding 2