Zoeken

Win blu-ray's van 'Top Gun: Maverick'

Win blu-ray's van 'Top Gun: Maverick'
Win blu-ray's van 'Top Gun: Maverick'

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete 'Maverick' Mitchell zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley 'Rooster' Bradsaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick 'Goose' Bradshaw.

Het grootste post-coronasucces? Dat is zonder twijfel 'Top Gun: Maverick', de film die iedere cynicus weer verliefd deed worden op ouderwetse blockbustercinema. Tom Cruise is dertig jaar na dato nog altijd even cool en de film entertaint als een tiet. Wij geven enkele Blu-ray's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Voor welke film werkte Tom Cruise eerder al samen met regisseur Joseph Kosinski?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Dutch FilmWorks
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Top Gun: Maverick' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Top Gun: Maverick' prijsvraag afbeelding 2