Zoeken

Win dvd's van 'Nope'

Win dvd's van 'Nope'
Win dvd's van 'Nope'

Na de schokkende dood van hun vader observeren Hollywood dierentrainer OJ en zijn zus Emerald onverklaarbare fenomenen op hun ranch in Californië. Obsessief ondernemen ze pogingen om het mysterie op camera vast te leggen. Dit leidt samen met de acties van Ricky, eigenaar van het naastgelegen pretpark, om geld te verdienen aan het verschijnsel al snel tot angstaanjagende gevolgen en onvoorstelbare horror.

'Nope' is een complexe sociale thriller die blootlegt hoe geweld, risico en opportunisme onlosmakelijk verbonden zijn met de geromantiseerde geschiedenis van het Amerikaanse Westen. Al is het voor wie daar allemaal boodschap aan heeft ook een solide gemaakte nagelbijter. Wij geven enkele dvd's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

Vraag 1: Wie vertolkt de rol van OJ?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Universal Pictures
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Nope' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Nope' prijsvraag afbeelding 2