Zoeken

Win dvd's van 'Decision To Leave'

Win dvd's van 'Decision To Leave'
Win dvd's van 'Decision To Leave'

De ijverige detective Hae-joon onderzoekt de verdachte dood van een man die van een berg is gevallen. Seo-rae, de weduwe van de man, lijkt niet erg rouwig om het verlies. Hae-joon heeft zijn bedenkingen, maar raakt in de ban van deze ongrijpbare vrouw. Is ze echt zo onschuldig als ze lijkt, of is Hae-joon haar volgende prooi? Hij neemt geen risico en vertrekt naar een andere stad...

Met het spannende, maar sensuele detectiveverhaal ‘Decision To Leave’ won Park Chan-wook op het Filmfestival van Cannes de prijs voor de Beste Regie. Geheel terecht, want deze meeslepende film weet je rustig, maar gestaag helemaal in zijn web te strikken. Wij geven enkele dvd’s weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

De vraag: Uit welk land is deze film afkomstig?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Cinéart
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win dvd's van 'Decision To Leave' prijsvraag afbeelding 1 Win dvd's van 'Decision To Leave' prijsvraag afbeelding 2