Zoeken

Win blu-ray's van 'Crimes Of The Future'

Win blu-ray's van 'Crimes Of The Future'
Win blu-ray's van 'Crimes Of The Future'

In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam die hij samen met zijn partner Caprice operatief verwijdert in hun provocatieve performances.

Met ‘Crimes Of The Future’ is de bejubelde regisseur David Cronenberg terug! Léa Seydoux, Kristen Stewart en Viggo Mortensen vervullen de hoofdrollen in deze langverwachte sci-fi body horrorfilm. Wij geven enkele Blu-ray's weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

De vraag: David Cronenberg regisseerde eerder al een film met de titel Crimes Of The Future, uit welk jaar dateert die?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Cinéart
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'Crimes Of The Future' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'Crimes Of The Future' prijsvraag afbeelding 2