Zoeken

Win blu-ray's van 'House Of The Dragon'

Win blu-ray's van 'House Of The Dragon'
Win blu-ray's van 'House Of The Dragon'

De familie Targaryens regeert over de Zeven Koninkrijken die verscheurd dreigen te worden door een burgeroorlog. Er gaat namelijk een schokgolf van ontzetting door de koninkrijken als koning Viserys zijn dochter Rhaenyra uitroept tot zijn erfgenaam. Na de geboorte van een zoon worden er plannen gesmeed om ervoor te zorgen dat ze nooit de IJzeren Troon zal bestijgen.

‘House Of The Dragon’ is een ‘Game Of Thrones’-prequel en dan weet je wat te verwachten: een meeslepende machtsstrijd, bloedvergieten, verraad en epische drakengevechten. George R.R. Martin stond erbij en knikte dat het goed was. Fans van de beste fantasyreeks aller tijden kunnen alweer duimen en vingers aflikken. Wij geven enkele Blu-ray’s van het eerste seizoen weg. Beantwoord volgende twee vragen via de knop ‘Verzenden’ om kans te maken op een exemplaar.

De vraag: Hoeveel afleveringen telt het eerste seizoen?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen?
Klik op onderstaande knop om uw antwoord te verzenden. (*)
Vermeld steeds uw naam en adres bij uw inzending. (**)

Klik om te verzenden

Met dank aan
Warner HV
(*) Maximaal 1 inzending per dag per persoon; de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(**) Privacy policy: in het kader van GDPR worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het bepalen van de winnaar(s); de gegevens die wij van u verzamelen - naam, adres, e-mailadres - worden binnen de 10 dagen na afloop van de wedstrijd verwijderd; uw gegevens zullen nooit gebruikt worden voor direct marketing; de deelnemer verklaart zich akkoord gecontacteerd te worden via de gegevens die in de deelnamemail worden meegedeeld; door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van deze policy en deze te hebben aanvaard.

© Cinevision.be/nl

   Afbeeldingen

Win blu-ray's van 'House Of The Dragon' prijsvraag afbeelding 1 Win blu-ray's van 'House Of The Dragon' prijsvraag afbeelding 2